In de zomer van 2011 zijn wij (Edwin en Iwan) met de vakantiefiets bezig met een rondrit door Noorwegen. We beginnen en eindigen in Oslo, waar we met de auto (via de Grote Beltbrug (Storebæltbroen)) en de boot (DFDS Kopenhagen-Oslo) naar toe reizen.
De route die met de fiets rijden vanaf Oslo is gebaseerd op de route van het wereldfietser forum. We proberen elke dag onze positie door te sturen zodat je in de kaart door middel van de rode lijn kunt zien waar we ergens zitten.
Voor de foto's: kijk in het fotoalbum!
open kaart in nieuw venster  open kaart in Google Maps Berichten (nieuwste bovenaan):  

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_pconnect() in D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak11\phpincludes\dataaccess.inc.php:10 Stack trace: #0 D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak11\phpincludes\comments.inc.php(15): DoQuery('SELECT *, \r\n ...') #1 D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak11\index.php(49): include('D:\\appdata\\IIS\\...') #2 {main} thrown in D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak11\phpincludes\dataaccess.inc.php on line 10