In het voorjaar van 2013 gaan wij (Edwin en Iwan) met de vakantiefiets weer fietsen, voor ons in een nieuw land: Spanje.
We vliegen eerst met het vliegtuig naar Valencia en na een dagje acclimatiseren stappen we daar op de fiets en volgen de weg van een oude spoorlijn naar Teruel (Via Verde de Ojos Negros).
In Teruel pakken we de route van Benjaminse (www.cyclingeurope.nl/routes/andalusie) op richting het zuiden. We zullen oude steden met veel Moorse invloeden tegenkomen, zoals Cuenca. In het zuiden van Spanje komen we door Granada aan de voet van de Sierra Nevada, het ruige deel van Andalusiƫ. Daar zullen we flink wat hoogtemeters maken.
Uiteindelijk komen we aan de kust van de Middelandse Zee bij Malaga (waar het de afgelopen 100 jaar niet gevroren heeft!), de bekende Costa del Sol. Daar nemen we het vliegtuig weer terug naar Eindhoven.
open kaart in nieuw venster  open kaart in Google Maps Berichten (nieuwste bovenaan):  

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_pconnect() in D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak13\phpincludes\dataaccess.inc.php:10 Stack trace: #0 D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak13\phpincludes\comments.inc.php(15): DoQuery('SELECT *, \r\n ...') #1 D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak13\index.php(52): include('D:\\appdata\\IIS\\...') #2 {main} thrown in D:\appdata\IIS\vhosts\4transalp.info\httpdocs\fietsvak13\phpincludes\dataaccess.inc.php on line 10